Drie verdachten aangehouden voor gekwalificeerd diefstal, overtreding Wet verdovende Middelen en overtreding van de Vuurwapen Wet

Leden van Recherche Regio Midden in samenwerking met het Arrestatie Team(A-Team) hebben op donderdag 15 oktober de 23-jarige Marchel K. alias “Koeli boi”,  F.A alias “ Bami” (17) en C.L. alias “Koko” (17) aangehouden.

Een benadeelde deed op vrijdag 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen. Het drietal kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

 

Het drietal is na overleg met het Openbare Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.