Drie verdachten aangehouden voor diefstal

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op donderdagavond 20 juni drie verdachten aangehouden te weten: de 37-jarige man Milton W., de 27-jarige vrouw Senandy,W. en de 45-jarige man Erny W.

Dit trio wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal uit een auto eerder op die dag aan de Boilingstraat in het ressort Livorno. Volgens verklaring van de benadeelde had hij zijn voertuig voor een fabriek geparkeerd. Hij stapte uit en ging het fabrieksgebouw binnen zonder zijn auto af te sluiten. Zijn handtas had hij daarbij op één van de autostoelen achtergelaten. Toen de aangever terugkeerde naar zijn auto ontdekte hij dat zijn handtas was weggenomen. In de handtas bevond zich een vuistvuurwapen, een groot geldbedrag in Surinaamse dollar en valuta, staafjes goud en persoonlijke bescheiden.

De politie van het ressort Livorno kwam ter plekke en stelde een onderzoek in. Met behulp van camerabeelden. Kwam de politie de verdachten op het spoor. In de vooravond werden drie verdachten op een woonadres aangehouden. Een deel van het gestolen geld en het vuurwapen zijn aangetroffen in het bezit van de verdachten. Het geld en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook het voertuig, waarin de verdachten zich verplaatsten, is in beslag genomen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.