Drie verdachten aangehouden door Rechercheurs van Regio Oost

Na bekomen en uitgewerkte informatie hebben Rechercheurs van Regio Oost in de eerste week van oktober de drie verdachten Quincy P., Mitchel K. en Shaquille F. op het Militair project te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne opgespoord en aangehouden.
Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan twee diefstallen en een poging diefstal. In dezelfde week voor hun aanhouding was er ingebroken in een woning. Bij een ingesteld onderzoek door de politie kwamen deze drie verdachten aan de hand van de veilig gestelde camerabeelden in beeld.
Uit de woning hadden de mannen een televisietoestel, een hydrofoor en een Playstation weggenomen. Na de daad bleven de drie verdachten in de nabije omgeving. Het voertuig waarin zij waren gezeten werd door de politie gesignaleerd en kon het drietal in de boeien worden geslagen.
Op hen werden de gestolen goederen teruggevonden, maar deze zijn hangende het onderzoek nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Quincy, Mitchel en Shaquille zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.