Drie verdachten aangehouden door Recherche Paramaribo; heler heengezonden

De recherché van Paramaribo heeft op respectievelijk dinsdag 19 en donderdag 21 juli de drie verdachten Stanley W., Michael P. (22) en M.S. (17) aangehouden ter zake diefstal van een bromfiets.

Een benadeelde deed op zondag 10 juli aangifte op het politiebureau Geyersvlijt ter zake diefstal van haar bromfiets. Naar zeggen van de aangeefster stond haar bromfiets voor een winkel aan de Tourtonnelaan geparkeerd. Terwijl zij zich in de winkel bevond, hoorde zij plotseling dat iemand haar bromfiets had gestart. Zij spoedde zich naar buiten en zag dat onbekenden er vandoor waren met haar rijtuig.

Terwijl de vrouw op dinsdag 19 juli bezig was op Facebook merkte zij op dat haar gestolen bromfiets ten verkoop werd aangeboden. Haar vriend maakte contact met de verkoper voor het bezichtigen van de bromfiets. Bij die gelegenheid herkende hij het rijtuig van zijn vriendin positief. Hij schakelde direct de politie in die overging tot de aanhouding van de verkoper Stanley en de in beslagname van de bromfiets.

Tijdens het onderzoek werd door de wetsdienaren geconstateerd dat Stanley de bromfiets bij een vriend had gekocht en deze weer ten verkoop aanbood. Op aanwijzing van Stanley werden de twee verdachten Michael en M.S. op donderdag 21 juli door de Recherche van Paramaribo aangehouden. Deze twee verdachten hebben een volmondige bekentenis afgelegd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Stanley die ter zake heling was aangehouden na verhoor heengezonden, terwijl Michael en de jeugdige M.S. hangende het verder onderzoek in verzekering zijn gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.