DRIE VERDACHTEN AANGEHOUDEN DOOR DE POLITIE VAN REGIO PARAMARIBO

Politieambtenaren van Regio Paramaribo hebben op vrijdagmorgen 5 april op verschillende locaties acties gehouden in het stadscentrum, die geresulteerd hebben in drie aanhoudingen en in verzekeringstellingen.

De 49-jarige Henk, T. werd aangehouden met in zijn bezit 23.9 gram hasj, een geldbedrag van SRD.3000,- en een digitale weegschaal. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Henk in verzekering gesteld voor overtreding van de Surinaams drugswet. Het vermoeden bestaat dat hij drugsverkoper is.

De 37 jarige Hesdy, K. werd ook aangehouden omdat hij zich schuldig had gemaakt aan een economisch delict. Hij had namelijk 4.7 gram ruw goud bij zich. Deze zaak werd na overleg met hem Openbaar Ministerie buiten proces afgehandeld. Het goud is in beslag genomen en zal verkocht worden aan een goud opkoopbedrijf. De opbrengst van het verkochte goud zal gestort worden op een bankrekening van de overheid.

Bij de 50-jarige Humphrey, B. werd 2,5 kilogram kwik, munitie, gouden sieraden, Euro 2130, Amerikaanse dollar 975,- en iets meer dan SRD 15.000.- aangetroffen en in beslag genomen.

Volgens verklaring van Humphrey is hij goudopkoper en geldschieter. Hij wil of kan niet verklaren van wie hij de sieraden gekocht heeft. De politie zal onderzoeken of deze sieraden van misdrijf afkomstig zijn.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is HUmphrey, B. in verzekering gesteld voor onder andere : overtreding van de vuurwapenwet, de wet tegen gaan smokkelen en de deviezenwet. Deze strafzaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude.

Op de hoek van de Hooge-en de Fredericistraat en op een woonerf in de Hoogestraat zijn emmers, tassen en pakken met een grote hoeveelheid marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. Deze in beslag genomen drug is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.