Drie veiligheidsmedewerkers van de JAP-luchthaven aangehouden

De politie van het ressort Zanderij heeft op dinsdag 18 december de 41-jarige Randy B., de 40-jarige Eric H. en Marcel S. (50) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.

Het drietal wordt ervan verdacht zich op die bewuste dag schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling. Een slachtoffer deed aangifte tegen hen op het politiebureau en verklaarde dat hij op diezelfde dag op de luchthaven was om zijn vrouw op te halen. Aangezien hij zijn vrouw na lange tijd weer zou zien, had hij niet door dat hij in zijn enthousiasme buiten het lint stond.

De man werd door de bewaker Randy op brute wijze aangesproken. De aangever wees de bewaker op zijn verkeerde manier van communiceren. De bewaker Randy gaf hem zonder meer een ferme klap in het gelaat, waardoor er een worsteling ontstond tussen  hen. Een andere bewaker kwam erbij en in plaats van de zaak te sussen, bracht die hem ook slagen op het lichaam toe. Een derde bewaker schoot zijn twee collega’s te hulp en greep de aangever om zijn middel vast, waardoor deze niet kon bewegen. Randy kreeg hierdoor de gelegenheid om de aangever een slag op zijn hoofd toe te brengen met een voorwerp. Het slachtoffer liep een barst verwonding op zijn hoofd op en moest medisch worden behandeld. Aangezien er door de behandelende arts een scheur in zijn trommelvlies is geconstateerd is hij voor verdere medische behandeling verwezen naar de specialist.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Randy in verzekering gesteld en Eric en Marcel zijn na ernstige waarschuwing heengezonden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.