Drie vechtersbazen ingesloten

De politie van regio Midden heeft op zaterdag 21 december drie mannen ingesloten voor openlijke geweldpleging. De wetsdienaren reageerden op een melding van de Centrale Meldkamer en ging naar de Indira Ghandiweg om het geval te onderzoeken.

Op de plek aangekomen trof de politie drie mannen aan. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de mannen in twee afzonderlijke voertuigen over de Indira Ghandiweg reden naar de richting Latour. Ter hoogte van de welgedacht A weg, sloeg de autobestuurder Bisnoepersad, T. plotseling rechts af. De andere bestuurder Aksay moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

De bestuurders scholden elkaar uit in het verkeer. Beide bestuurders stopten langs de weg en stapten uit. De bijrijder in het voertuig van Aksay stapte ook uit.

De mannen gingen elkaar te lijf en liepen letsels op.

De politie bracht de drie mannen over naar Libi Makandra voor medische behandeling waarna zij werden overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau begrepen de mannen dat zij familieleden zijn van elkaar.   

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten ingesloten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.