Drie tieners aangevallen door Braziliaanse bijen

Drie tieners zijn in de morgen van zondag 7 juli 2024 op een adres aan de Samiranweg aangevallen door Braziliaanse bijen.


De politie van het bureau Santo Boma kreeg diezelfde morgen de melding dat drie tieners door Braziliaanse bijen waren aangevallen op voormelde adres aan de Samiranweg.
De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en troffen twee jeugdigen aan, vanwie het slachtoffer D.N. heel wat bijen steken in het gelaat had en het andere slachtoffer G.N. angels had over zijn hele lichaam. Naar zeggen van de bewoner die eveneens ter plekke was, bevond nog een manspersoon zich met bijensteken in het bos. Aangezien bedoelde manspersoon nog door Braziliaanse bijen werd aangevallen, kon de politie niet dichtbij hem komen. De brandweer werd voor assistentie ingeschakeld en heeft bij aankomst het slachtoffer U.A. naar de straatzijde gebracht. Hierna werden de drie slachtoffers per eigen gelegenheid voor medische behandeling gebracht naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.


Over de toestand van het derde tevens zwaarst getroffen slachtoffer is vooralsnog weinig bekend.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.