Drie scholieren aangehouden voor sexueel misbruik

De politie van het bureau Latour heeft op woensdag 4 maart de drie jeugdigen C.S. (16); A.L. (14) en de 15-jarige J.G. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Deze jeugdigen worden ervan verdacht een 13-jarige mede scholiere sexueel te hebben misbruikt. Het slachtoffer zit samen met een van de verdachten in de zelfde klas. Een tante, die achter het gepleegde strafbare feit kwam, deed samen met het slachtoffer het politiebureau aan voor het doen van aangifte.
Het slachtoffer verklaarde tijdens haar verhoor dat zij bijkans elke dag samen met haar klasgenoot C.S naar school liep. Op de dag van het misbruik zei de klasgenoot C.S. dat hij even zijn schoolboek thuis moest afhalen. Het meisje ging mee en bij de woning aangekomen, ontdekte zij dat ook twee andere jongens in de woning aan wezig waren. Zij werd vervolgens seksueel misbruikt door de jongens. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.