Drie mannen tijdens koeienvangst aangevallen door Braziliaanse bijen; Bidjaikoemar overleden

De 45-jarige Bidjaikoemar Janki is op donderdag 5 juli overleden, na te zijn aangevallen door Braziliaanse bijen op een adres aan de Invejaweg.

De politie van ressort Santo Boma deed na een telefonische melding van de Brandweer dat een manspersoon door Braziliaanse bijen is aangevallen de plek aan.

Bidjaikoemar is op het weiland aangetroffen ongeveer 400 meters verwijderd van zijn woning. Hij vertoonde geen tekenen van leven. Hij was met ontbloot boven lijf en zijn hele lichaam vertoonde bijensteken.

Volgens verklaring van een neef van het slachtoffer waren ze met hun drieën op het weiland gegaan om twee koeien te vangen. Op een gegeven moment werden ze aangevallen door Braziliaanse bijen. De neef en de andere man renden toen naar voren en keerden na een tijdje terug om naar Bidjaikoemar uit te kijken. Zij zagen hem niet en konden door de zwerm bijen niet verder, waardoor zij de brandweer inschakelden.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.