Drie mannen aangehouden voor woninginbraak

De politie van het ressort Leiding die is bijgestaan door de surveillance eenheid van regio Midden , heeft  op woensdag 4 november de 38-jarige Yez, L., Jerrel A. (37) en de  21-jarige Krisna I aangehouden. Het vermoeden bestaat dat de verdachten meer moeten  af weten van een inbraak in een appartementen complex. In de maand oktober is er ingebroken in een appartementen complex in het ressort Leiding, waarbij er vier cellulairs; een laptop; een eindversterker; speakers en andere zaken zijn weggenomen. De benadeelde plaatste het bericht op zijn facebookpagina met vermelding van alle goederen die zijn weggenomen.

De verdachte Yez zocht naar een koper voor een eindversterker.  Iemand die het verhaal op facebook had gelezen, vertelde  de benadeelde dat er een versterker wordt verkocht door Yez. De benadeelde maakte contact met de verkoper maar van hem mocht hij het goed pas zien als hij inderdaad gaat kopen. Yez verwees de benadeelde naar een adres waar hij zaken kon doen. De benadeelde schakelde de politie in en na gedegen onderzoek kon Yez worden aangehouden.

Tijdens een onderzoek in de woning  van de verdachte zijn er twee politie uniformhemden evenals een Surinaams paspoort en een rijbewijs met foto’s van Yez aangetroffen  en in beslaggenomen.  De documenten zijn onder valse namen opgemaakt. Op aanwijzing van deze verdachte werd de tweede verdachte opgespoord en aangehouden. Hij verbleef  in  het appartement waar de inbraak is gepleegd. De derde  verdachten werd kort daarna ook aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten in verzekering gesteld. De zaak is op de afdeling Kapitale Delicten in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.