Drie mannen aangehouden voor overtreding van de drugswet

Wetsdienaren hebben in de avond van maandag 13 november drie mannen aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De 37-jarige autobestuurder Ricardo M. en de mede inzittenden Jean-Paul L. (22) en Sebastian, S.(30) reden in een voertuig richting in de richting van Albina. Bij de politie controle post te Stolkersijver is tijdens controle in het voertuig twee pakjes aangetroffen inhoudende een witte substantie. De pakjes hadden een gewicht van respectievelijk 4220- om 60 gram. De witte substantie is vervolgens getest op drugs en daarbij is gebleken, dat de substantie in het pakje van 60 gram cocaïne of een derivaat daarvan moet zijn.

De vermoedelijke drug en de verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie mannen in verzekering gesteld. Sebastian,S. bezit de Franse nationaliteit.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.