Drie mannen aangehouden door politie Santo Boma

De 19-jarige Sudhir B., S.R. (17) en de 51-jarige Mahinderkoemar J. zijn op zondag 19 januari door de politie van het bureau Santo Boma opgespoord en aangehouden. Het trio wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal op verschillende adressen.
De zaak kwam aan het licht bij de politie toen een benadeelde aangifte deed van diefstal van vier zangvogels. De informatie werd uitgewerkt, waarbij de verdachten Sudhir en de jeugdige verdachte S.R. in beeld werden gebracht.
Zij werden beiden opgespoord en aangehouden op hun woonadres in het district Wanica. Gezien het feit dat beide verdachten meer op hun kerfstok hebben, was de politie genoodzaakt een huisonderzoek te verrichten. In de woning van Sudhir werden drie zangvogels, een auto accu, bromfietsonderdelen en een Samsung telefoon aangetroffen.
In de woning van de jeugdige werden vier zangvogels aangetroffen. Alle goederen zijn door de politie in beslag genomen. Het onderzoek voortzettend, kwam de 51-jarige heler Mahinderkoemar J. in beeld. Deze man had ook een deel van de gestolen goederen gekocht. Hij werd ontboden het politiebureau aan te doen, waardoor hij eveneens werd aangehouden.
Vermeld dient te worden dat er negen aangiften zijn gedaan ter zake diefstal van de voornoemde gestolen goederen.
Alle drie verdachten werden voorgeleid aan de hulpofficier van Justitie. De verdachten Sudhir en S.R. zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de heler Mahinderkoemar na verhoor is heen gezonden.
S.R is vanwege zijn jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis van het Opa Doeli Doorgangscentrum. De in beslag genomen goederen zijn reeds afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.