Drie “kleine”drugsdealers aangehouden en opgesloten

narco1De Anti Narcotica-Brigade heeft gisteren, maandag 16 juni, op verschillende locaties opgetreden tegen drugsverkopers.  Te Latour zijn aangehouden  de 31-jarige Gregory B. en de 24-jarige Serginho G.  Deze twee verdachten hadden marihuana, hasj en XTC tabletten in hun bezit. Beide verdachten hadden  digitale fijnwegers en vermoedelijk drugsverpakkingsmateriaal in hun bezit.

De 33-jarige Maikel W. is te Munderbuiten aangehouden omdat hij marihuana en hasj in zijn bezit had. Er is ook een digitale fijnweger bij hem aangetroffen. Bij deze drie verdachten zijn in totaal 195,5 gram marihuana, 82,4 gram hasj en 4 XTC tabletten aangetroffen en in beslag genomen. Er is ook srd.740,- in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat dit geld verkregen is uit de verkoop van drugs.  Deze verdachten zijn in verzekering gesteld. Zij zijn  zogenaamde “kleine”drugsdealers die veelal langs de openbare weg drugs in gebruikershoeveelheden aan de man brengen.

De  “kleine” drugsdealers hebben meestal digitale fijnwegers bij zich. Deze apparaatjes gebruiken ze voor het geval een koper een grotere hoeveelheid drug wil kopen dan wat reeds  voorverpakt is.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.