Drie jongemannen verdronken in twee afzonderlijke gevallen

Leden van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) hebben in de late avond van zaterdag 26 september, samen met plaatselijke bewoners, het ontzielde lichaam van de 22-jarige Milano Apianai uit de rivier geborgen.
Milano moet op donderdag 24 september te water zijn geraakt, toen de boot waarin hij zat kapseisde. Het slachtoffer was met andere mannen in een boot op de Marowijne rivier. Op een bepaald moment sloeg de boot om ter hoogte van de samenvloeiing van de Lawa- en de Tapanahonyrivier. Met uitzondering van Milano wist een ieder zichzelf in veiligheid te brengen. Milano verdween in de diepte.
De 24-jarige Gerto Darson en Furgin Willems zijn op zaterdag 26 september verdronken in de Tapanahony rivier nadat een boot waarin zij zaten omsloeg. Er voeren nog vier andere mannen in de boot. Die wisten zichzelf met moeite in veiligheid te brengen. Het bootongeval vond plaats ter hoogte van Koikondre. De mannen waarin vanuit het dorp Puketi vertrokken
De drie ontzielde lichamen zijn overgebracht naar Paramaribo en zullen in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan worden aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.