Drie jarige peuter omgekomen

De 3-jarige Osewa Menig is op zaterdag 28 november met brand wonden overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Osewa kwam kort daarna te overlijden. De politie van regio Midden werd van het voorval in kennis gesteld.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de jongen in een zogenaamde berghok, waar een matras was geplaatst, met vuur zat te spelen. Osewa, van wie de moeder noch de vader thuis waren,  was met familieleden thuis. Bij het opmerken van het vuur, snelde een familielid naar binnen en gooide het matras naar buiten. Intussen was de jongen al gebrand. Het slachtoffer werd overgebracht naar de Spoed  Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij kwam te overlijden.

Het ontzielde lichaam van de jongen is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche unit van regio Midden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.