Drie jarig kindje zeventigste verkeersdode bij verkeersongeval te Nickerie

De politie van Nickerie kreeg op vrijdag 23 december het bericht van een aanrijding aan de Delhiweg, waar een kindje van drie jaar het leven heeft gelaten. Op de plek aangekomen troffen de wetsdienaren drie slachtoffers die op een bromfiets waren gezeten en de bestuurder van een autobus aan.

Onderzoek wees uit dat de drie  verkeersslachtoffers, een vader, een moeder en het 3-jarige kindje Ria Mahabal op de bromfiets over de Delhiweg reden. Op en bepaald moment moet een mechanisme van de bromfiets zijn uitgevallen. De drie personen kwamen op het wegdek te vallen.

De chauffeur van de autobus die uit de tegenovergestelde richting kwam aangereden, kon tijdig uitwijken en voorkomen dat hij over de drie personen reed die op zijn rijhelft vielen.  Ria die geen valhelm op had, liep ernstige verwondingen op en liet ter plaatse het leven. De ouders zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar het Streeksziekenhuis te Nickerie en na medische behandeling heengezonden. Het ontzielde lichaam van Ria is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Met het overlijden van Ria is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 70. Voor het district Nickerie is zij het vierde dodelijke slachtoffer. 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.