Drie inbrekers aangehouden door Arrestatie Team

Op zaterdag 8 september zijn de inbrekers Kevin B., Jonathan C. en Rishy, L. met behulp van omstanders, door de politie aangehouden. Deze inbrekers hebben op die bewuste zaterdag ingebroken in een voertuig. Het voertuig stond geparkeerd in de Wilhelminastraat. Daarbij hebben zij een tas met inhoud en andere persoonlijke spullen uit het voertuig weggenomen.

Een burger was getuige van hun criminele daad. Een voorbijrijdende motorrijder van de politie werd door deze getuige ingeschakeld. Leden van het Arrestatie Team (A.T.) verleenden assistentie aan de motorrijder.

De drie dieven sloegen op de vlucht met achterlating van de buit gemaakte tas. Jonathan en Rishy werden kort na hun vlucht door de A.T. leden aangehouden; terwijl Kevin na ongeveer een half uur is aangehouden met behulp van enkele burgers. Deze inbrekers zijn overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt die belast is met het verder onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.