Drie gezochte verdachten in het weekeinde aangehouden en in verzekering gesteld

platoDe 27-jarige Dwight P. is op vrijdag 28 maart aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Hij moet betrokken zijn geweest bij de beroving van een toerist enkele weken terug aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Deze verdachte is door leden van het Arrestatie-Team aangehouden.

 

edaurdsOok is afgelopen vrijdag aangehouden de 21-jarige Elfio E. alias “Ellie”. Deze man wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Elfio moet betrokken zijn geweest bij een beroving aan de Estriliastraat op 14 maart van dit jaar. Hij is door een opsporingsunit van de politie aangehouden.

 

blacksonDe 29-jarige Urrel B. alias “Plollie” heeft zich op vrijdag 28 maart aangemeld bij een leidinggevende van de recherche diensten in Paramaribo. Deze man wordt verdacht van poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. In 2012 heeft hij een man neergeschoten in de Kernkampweg.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.