Drie geweldenaren aangehouden voor openlijke geweldpleging

Radjinderkoemar B., Kisoorkoemar B. en Radjinderkoemar R. zijn op woensdag 8 juni door de recherche van regio Oost aangehouden.

Het slachtoffer A. deed op 8 juni aangifte ter zake openlijke geweldpleging tegen drie manspersonen.

Volgens verklaring van A. reed hij op de Oost West verbinding, richting Albina. Op een bepaald moment kwam hij achter een rood gelakte Pick-up te rijden. De bestuurder van dat voertuig reed heel traag en gaf hem geen kans om in te halen.

Na enige tijd gelukte het hem om dat voertuig in te halen. Bij die gelegenheid werd er over en weer gescholden. Eén van de mannen haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn en bedreigde A. daarmee. A. sloeg daar geen acht op en reed verder.

Zijn voertuig werd door de drie mannen klem gereden. De geweldenaren stapten uit en mishandelde A., zijn vrouw en schoonmoeder. De bril van A. ging ten gevolge van de mishandeling kapot.

De verdachten werden opgespoord en aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie geweldenaren in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.