Drie drugsverdachten aangehouden

De politie en de douane recherche hebben in de periode van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei drie drugsverdachten op diverse locaties in afzonderlijke gevallen aangehouden.

Het betreft in deze de 38-jarige Suray B. die op 29 april tijdens het posten van een doos bij één van de postbedrijven te Paramaribo is aangehouden. De postverzender poogde onder een valse naam een doos te verzenden naar het buitenland. Tijdens controle van de douane recherche werd er 490 gram cocaïne in de doos gevonden. In een tas die Suray bij zich had werden 87gram hasj, 21 gram skunk, 63 gram marihuana en 5 potjes inhoudende Thc. olie aangetroffen.

Verder werd de tweede verdachte Timothy D. (27) bij de controle post te Stolkertsijver aangehouden. Tijdens controle door de politie werd er in zijn auto 250 gram hasj aangetroffen. De derde verdachte betreft de 61-jarige slikker Hesley D., die door de douane recherche op de J.A.Pengel internationale luchthaven is aangehouden. Hesley heeft toegegeven cocaïne bolletjes te hebben ingeslikt.

De drie drugsverdachten werden ter voorgeleiding samen met de in beslag genomen drugs overgedragen aan de afdeling Narcotica brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie werden zij ter zake overtreding Wet verdovende middelen ingesloten en Suray eveneens ter zake valsheid in geschrifte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.