Drie doden en één gewonde bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval in de vroege ochtend van vrijdag 25 december aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg hebben drie jongeren het leven gelaten. Een vierde tiener raakte gewond terwijl de bestuurder met de schrik vrijkwam.

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg omstreeks 02.05 uur de melding dat aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg, een auto over de kop was geslagen en in een langs de weg lopende goot was beland. Verder dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst van de politie werden drie personen die geen tekenen van leven vertoonden aangetroffen. Eén hunner lag op het wegdek. Een ander lag onder de auto in de goot terwijl de derde bekneld zat in het voertuig. Verder bevond zich op de plek van het ongeval nog een ander slachtoffer met verwondingen.

De 20-jarige autobestuurder F.M bleek de plek te hebben verlaten en zich in beschonken toestand te hebben aangemeld op het politiebureau Santo Dorp. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Met behulp van de brandweer werd het slachtoffers, die bekneld zat, uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de 18-jarige Faizel Pinas, Serena Eduart (18) en de 14-jarige Shedaina Mateda vast.

Het onderzoek wees uit dat de autobestuurder over de Mohamed Rashied Pierkhanweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Magentakanaalweg gaande in de richting van Sunny Point. Ter hoogte van pand nr. 214 verloor de bestuurder vanwege zijn dronkenschap de controle over de besturing van het voertuig. F.M. ramde de schutting waarbij het voertuig over de kop sloeg en in de langs de weg lopende goot belandde.

De drie ontzielde lichamen van Faizel, Serena en Shedaina zijn na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder F.M. zal na te zijn ontnuchterd worden voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. Het ander slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.  

De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.