Drie doden bij frontale botsing te Oost-Westverbinding

Bij een frontale botsing tussen twee voertuigen op maandag 25 november op de Oost-Westverbinding zijn er drie doden te betreuren.

In het ene voertuig zaten de 24-jarige autobestuurder Ruben Betje en zijn moeder. Beide zijn ter plaatse overleden. De personalia van de moeder is nog niet bekend.

In het ander voertuig zaten drie personen inclusief de bestuurder. Een der mede inzittenden kwam ter plaatse te overlijden. De chauffeur en de andere mede inzittende zijn per eigen gelegenheid afgevoerd naar de richting van Albina. Vermoedelijk zijn ze overgebracht naar Frans-Guyana voor medische behandeling. De personalia van de derde verkeersdode is ook nog niet bekend.

De politie van het bureau Moengo kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding met dodelijk afloop in de omgeving Adjoema bergi, op de Oost-West verbinding. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de voertuigen in tegengestelde richting reden over de Oost-Westverbinding. Op een bepaald moment heeft een der bestuurders ter hoogte van de Adjoema bergi vermoedelijk een inhaalmanoeuvre gemaakt. Bij die gelegenheid vond de frontale botsing plaats, waarbij er drie doden te betreuren zijn.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van de drie verkeersslachtoffers officieel vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.

De politie van Moengo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.