Drie brazilianen beroofd te Fremoesoestong in district Brokopondo

De drie slachtoffers M.S., F.D, en M.R allen van Braziliaanse afkomst, deden in de ochtend van maandag 27 mei, de politiepost Kraboedoi in het district Brokopondo aan om aangifte te doen van een diefstal middels geweldpleging.

De slachtoffers gaven aan dat zij beroofd en gegijzeld zijn geworden door drie manspersonen van Braziliaanse komaf, allen gewapend met machinegeweren. Verder verklaarden zij dat de verdachten maskers op hadden en waren gekleed in camouflage pakken. De buit betreft een hoeveelheid ruw goud. Na de daad moesten de slachtoffers hun mobiele telefoons in het bos gooien en moesten zij onder bedreiging de daders vervoeren met hun voertuig. Enkele kilometers verwijderd van de politiepost Kraboe doi zijn de daders uitgestapt en het bos ingerend. Aan de slachtoffers werd voorgehouden dat indien zij melding zouden maken van de beroving, zij de andere arbeiders zouden doden en beroven. Het slachtoffer M.R. liep een fractuur op en had schrammetjes aan zijn lichaam. De overige slachtoffers bleven ongedeerd

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.