Drie aangehouden voor wederzijdse mishandeling

De 20-jarige Esegio A. deed op donderdag 3 maart het politiebureau van Latour aan voor het doen van aangifte tegen zijn kompanen. De man hield de politie voor dat hij middels een kapotte bierfles is gestoken door andere mannen waarmee hij aan het voetballen was te Wintiwai.  Hij is verwond geraakt aan het hoofd en beide armen.

Esegio werd verwezen naar de Spoed Eisende Hulp waar hij werd ter observatie werd opgenomen. In die tussentijd deed de politie de plek aan voor onderzoek en kwam vast te staan dat Esegio de onrustzaaier is geweest.

Terwijl de mannen aan het voetballen waren, maakten een van de mannen een terugkaatsing welke niet in goede aarde viel bij Esegio. Hij pakte een bierfles welke hij kapot sloeg en bedreigde de andere mannen daarmee. Er ontstond een gevecht.  Tijdens het gevecht raakte Esegio gewond door de fles  die hij zelf had gebroken.

De politie hield de 25-jarige Rivaldo L. en Yorks A. (36) aan nadat onderzoek heeft uitgewezen dat ook zij betrokken waren bij het gevecht. Beiden zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Esegio die ook als verdachte is aangemerkt bleek op vrijdag 4 maart  reeds ontslagen te zijn uit de ziekeninrichting. Na opsporing werd hij aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is ook deze verdachte ingesloten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.