Drie aangehouden in Nickerie voor auto inbraak

De politie van Nickerie heeft op zaterdag 26 december drie verdachten aangehouden. De mannen worden ervan verdacht binnen twee uren in vier voertuigen te hebben ingebroken in het district.

De politie raakte geconfronteerd met de melding van auto inbraken op vier locaties waarbij op een plek camerabeelden ter beschikking konden worden gesteld. Na de beelden te hebben bekeken, kon de politie de 21-jarige D.G.; B.A. (20) en de 22-jarige Ricardo K. aanhouden.

Op het filmpje is te zien hoe de daders de inbraak in één van de voertuigen hebben gepleegd.  Het voertuig waarin zij zaten kon aan de hand van de beelden worden achterhaald.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de daders afkomstig zijn uit Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de mannen ingesloten. De politie van Nickerie zal hij samen met de afdeling Kapitale Delicten onderzoeken of  de verdachten meer op hun kerfstok hebben.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.