Drie aangehouden in auto inbraak Finabank

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft op woensdag 29 november de 35-jarige Jozef K. aangehouden. Op hem werd aangetroffen en in beslag genomen een bedrag van SRD 4.000. Het vermoeden bestaat dat Jozef op maandag 27 november  een inbraak heeft gepleegd in een voertuig dat geparkeerd stond voor de Finabank aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Hij zou daarbij een groot geldbedrag hebben weggenomen. De buit is nog niet terecht. Het voertuig waarmee het feit is gepleegd is in beeld gebracht. Het gaat om een voertuig dat gehuurd is bij een auto verhuur bedrijf.

De verdachte ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan enig strafbaar feit. Hij verklaarde aan de Politie dat hij het voertuig voor zijn neef, ene Joslin uit Frans Guyana, had gehuurd bij het bedrijf. Jozef liet het voertuig bij een vriend en belde met zijn 27-jarige vriendin Joan B. om de auto bij de vriend op te halen en deze in te leveren bij het verhuurbedrijf. Zowel de vriend en de vriendin van Jozef zijn opgespoord en aangehouden.

Na de voorgeleiding is de vriend heengezonden, terwijl Jozef en Joan na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel zijn geplaatst.

De recherche van Regio Paramaribo heeft het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.