Drenkeling in het ziekenhuis overleden

De 47-jarige Danny, Gordon kwam vorige week dinsdag in de Nickerie rivier terecht en is niet lang nadat hij daaruit gered was overleden in het ziekenhuis.
De politie van Wageningen kreeg de melding dat een bewoner van het inheems dorp Utrecht in de langs het dorp stromende Nickerie rivier terecht was gekomen en in de diepte verdwenen was. Dat het gelukt was om het kort daarna uit het water te halen.
De wetsdienaren koersten na de melding naar de plek van het gebeurde om een onderzoek in te stellen. De man bleek Danny, Gordon te zijn. De politie bracht Gordon zo snel mogelijk naar het Petronella Ziekenhuis in Wageningen, alwaar een arts geprobeerd heeft zijn levensgeest op te wekken door hem te reanimeren. Helaas zonder succes.
Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de heer Gordon aan het werk was toen hij zich onwel voelde. Hij werd door een leidinggevende weggestuurd zodat hij naar de dokter kon gaan. Volgens verklaring van zijn vrouw kwam hij thuis en ging vervolgens naar de rivier om zich op te frissen. Plotseling zag zij hem niet meer en vermoedde dat hij in de diepte was verdwenen. Zij sloeg alarm en het gelukte enkele dorpsbewoners om Gordon te vinden en uit de rivier te halen.
Zoals eerder aangegeven werd de politie ingeschakeld die voor slachtofferhulp zorgde door de heer Gordon over te brengen naar het ziekenhuis. De arts kon zijn leven helaas niet redden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.