Door buurman gewonnen geld achterover gedrukt door buurvrouw

De politie van het bureau Zanderij heeft op dinsdag 30 juli de 33-jarige Samantha L. aangehouden.

Een man deed op maandag 22 juli aangifte bij de politie en verklaarde dat hij op zondag 21 juli problemen had met zijn suribet account. Hij benaderde toen zijn buurvrouw Samantha met de vraag hem weg wijs te maken. Samantha hield haar buurman toen voor dat hij een ander account en een ander password moest maken.

Met behulp van Samantha veranderde de aangever zijn account en password en bij het spelen daarna won hij een geldbedrag van SRD 1.400. De aangever besloot later op de dag het gewonnen geld te innen. Toen hij de Suribet retailer aandeed om het geldbedrag te innen, bleek dat reeds door iemand anders te zijn geïnd.

Op camera beelden is duidelijk te zien dat Samantha het geld heeft geïnd. Zij werd door de politie opgespoord en aangehouden op 30 juli ter zake oplichting en of verduistering. In eerste instantie ontkende Samantha zich schuldig te hebben gemaakt aan een strafbare handeling. Toen zij echter met de camera beelden geconfronteerd werd, kwam ze terug op haar verklaring.

Zij  stond het geldbedrag vrijwillig af aan de rechtmatige eigenaar waarna zij is heengezonden door de politie. Dit alles heeft plaats gevonden na overleg met het Openbaar Ministerie.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.