Dodelijke steekpartij

Bij een steekpartij op maandagavond 20 augustus op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Hogestraat is de 21-jarige Guyanees Joël, James om het leven gekomen.

De politie van Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van de Centrale Meldkamer van een steekpartij met dodelijk afloop de plek aan. Het levenloze lichaam van James is ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat James een woordenwisseling kreeg met een Surinaamse man. Dat de man op een bepaald moment een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij James steekverwondingen toebracht. Na zijn criminele daad verliet de tot nog toe onbekende man de plek.
Onderzoek wees verder uit dat het slachtoffer pas twee en een halve maand in Suriname vertoefde. Hij had zijn Guyanees paspoort bij zich.

Het ontzielde lichaam van Joël, James is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Informatie met betrekking tot de verdachte mag worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer: 403645.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.