Dodelijke steekpartij te Munderbuiten

De 54-jarige Anoedjkoemar Chanai is op zondagmorgen 11 oktober dood gestoken op zijn woonadres in de Vanierstraat in het werkressort van politie Munder. Een voorbijganger zag het ontzielde lichaam in de open garage op het woonadres liggen.
Het lijk van de heer Chanai vertoonde steekverwondingen waardoor het duidelijk was dat hij om het leven was gebracht. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Anoedjkoemar Chanai vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie
Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer Chanai door de 58- jarige Devanand H. is neergestoken. De verdachte Devanand is inmiddels aangehouden. Hij verklaarde aan de politie dat hij naar het woonadres van het slachtoffer ging om een klus te klaren voor een vrouw, die op hetzelfde adres woonachtig is. Voorts dat hij- Devanand- vaak mishandeld werd door het slachtoffer. Op die bewuste zondagmorgen kregen de verdachte en het slachtoffer weer ruzie met elkaar. De verdachte Devanand had een mes bij zich die hij gebruikte om het slachtoffer Chanai ettelijke steken toe te brengen. Na zijn daad vluchtte Devanand weg maar werd dezelfde dag door de politie van het bureau Munder opgespoord en aangehouden.
De verdachte Devanand is, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Hij wordt onder andere verdacht van doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. De politie van het bureau Munder heeft deze strafzaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.