Dodelijke steekpartij te Galibi

De 44-jarige Jerry Tapoko is op zondagavond 28 maart bij een steekpartij in het dorp Galibi om het leven gekomen.
Wetsdienaren van het politiebureau Albina deden na de melding van het Command Center de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer Jerry Tapoko die geen teken van leven meer vertoonde aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Het voorlopig onderzoek wees uit dat het slachtoffer Jerry met de 36-jarige H.S. zat te borrelen. Op een gegeven moment viel H.S. de vrouw van Jerry lastig, waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Omstanders kwamen ertussen en konden voor dat moment erger voorkomen.
Beide mannen vertrokken daarna richting hun woning. Onderweg naar huis begon de ruzie opnieuw en raakte het tweetal in een gevecht. Bij die gelegenheid haalde H.S. een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Jerry een steekverwonding toe in zijn linkerborst met voor hem het noodlottig gevolg.
De dorpsbewoners raakten door dit incident met dodelijk afloop zodanig verhit en vielen de verdachte aan. Met zware letsels werd H.S. ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer de fatale steek is toegebracht, is nog niet achterhaald.
Het ontzielde lichaam van Jerry is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte H.S. in verzekering is gesteld.
De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.