Dodelijke steekpartij te Abra Broki

De 36-jarige Kastiel Orson is op zaterdagavond 7 november, bij een steekpartij, om het leven gekomen. De steekpartij deed zich voor op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat.
De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige Leon D. alias “Domme” of “Ojo ” in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde Leon een scherp voorwerp te voorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.
Het ontzielde lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte Leon D. meldde zich op zondag 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het scherpvoorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald.
De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.