Dodelijke steekpartij in Coronie

De 18-jarige Joel Nibte is op woensdagmiddag 18 maart dood gestoken door de 16-jarige N.D. Deze dodelijke steekpartij vond plaats in het district Coronie. Joel en N.D. zijn vrienden van elkaar.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat zij op leguanenjacht waren gegaan. Bij terugkeer begaven zij zich in een tent langs de Johannes Kraagweg om uit te blazen. Bij die gelegenheid kregen zij ruzie over de plek waar zij wilden liggen om uit te blazen. Die ruzie liep uit tot een handgemeen. Joel en N.D. geraakten op een gegeven moment in een worsteling met elkaar en bij die gelegenheid trok N.D. een mes tevoorschijn en stak Joel hiermee in zijn buikstreek.

Toen de politie van het bureau Totness op de plek van het incident arriveerde bleek dat Joel geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde vast dat Joel Nibte is overleden. N.D. is aangehouden en het ontzielde lichaam van Joel Nibte is door de politie voor obductie in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is N.D. in verzekering gesteld. Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.