Dodelijk verkeersongeval brengt verkeersbarometer op 63

De 20-jarige bijrijder Antrisha Kasi gehuwd Mangal overleed op zondag 13 november na een verkeersongeval aan de Wayamboweg.

Na de melding via de Centrale Meldkamer dat een auto ter hoogte van km 22 tegen een schutting is aangekomen, deed de politie van Jarikaba de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van de vrouw op de berm aangetroffen. De bestuurder werd in bewusteloze toestand bekneld in het voertuig aangetroffen.

Volgens het voorlopige onderzoek reed het echtpaar over de Wayamboweg. Ze kwamen vanuit de Vijfde Rijweg gaande richting Zesde Rijweg. Door tot nog toe onbekende redenen moet de autobestuurder die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij reed met volle vaart tegen een schutting op. Door de klap moet de vrouw uit het voertuig zijn geslingerd met voor haar het noodlottige gevolg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De autobestuurder die niet aanspreekbaar was, is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

Met het overlijden van Antrisha staat de verkeersbarometer landelijk op 63.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.