Dochter aangehouden ter zake verduistering

De politie van het bureau Paradise heeft op zondag 3 september 2023 de verdachte S.G. ter zake verduistering, aangehouden, waarna zij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

De moeder van S.G. deed eerder aangifte van verduistering van sieraden tegen haar dochter. Naar zeggen van de aangeefster had zij enkele maanden terug een aantal gouden sieraden ter bewaring aan haar dochter afgestaan. Toen zij kort geleden naar een feestje moest vroeg zij haar dochter naar een deel van de sieraden om die aan te doen. Doordat zij geen genoegdoening kreeg vroeg zij kort hierna aan S.G, naar al haar sieraden, waarop S.G. aangaf reeds alles aan haar moeder  afgestaan te hebben.

Bij de voorgeleiding gaf S.G. toe een klein deel van de sieraden te hebben verduisterd. Na het resterend deel aan sieraden te hebben afgestaan aan haar moeder is S.G. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.