District Wanica blij met veiligheidscampagne Politie

De politie heeft gisteren het district Wanica aangedaan met haar Veiligheidscampagne. Bus- en taxichauffeurs werden door de politie van het station Lelydorp samen met de afdeling Public Relations gesproken en voorzien van promomateriaal van de veiligheidscampagne. Ook andere weggebruikers kwamen erbij staan om te luisteren naar de boodschap van de politie.

Tijdens deze actie is er aangegeven aan de politie dat het ook belangrijk is dat zij de buschauffeurs erop wijst dat zij niet op het rijwielpad moeten rijden, aangezien sommige buschauffeurs zich daaraan schuldig maken. Door dit gedrag van sommige buschauffeurs brengen zij het leven van andere weggebruikers in gevaar. De buschauffeurs die zich schuldig maken aan deze ernstige verkeersovertreding verdienen geen schouderklopje voor deze onacceptabele handelingen. Voor dit gedrag dienen zij bekeurd te worden.

De politie doet een beroep op weggebruikers om de kentekennummers van bussen en andere voertuigen te noteren en door te geven aan de verkeersunit van Wanica op het nummer (0)582205 of aan de Motor Surveillance Dienst(MSD) op het nummer 403873.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.