Directeur ministerie van Justitie en Politie overhandigt materiaal aan de korpschef i.vm. bewustzijnscampagne over mensenhandel en mensensmokkel

De directeur Operationele Diensten op het ministerie van Justitie en Politie mevrouw Lucretia,Redan heeft op dinsdagmorgen 19 februari een groot aantal posters en pamfletten aan de waarnemend korpschef commissaris Roberto,Prade overhandigt op het hoofdbureau van politie.
De posters en pamfletten maken onderdeel uit van een bewustzijnscampagne over mensenhandel en mensensmokkel. Mensenhandel en mensensmokkel zijn criminaliteitsvormen die gepart gaan met veel menselijk leed en die veelal grensoverschrijdend zijn.
De bedoeling is dat op alle politie bureaus of afdelingen die posters aangebracht zullen worden en dat de pamfletten op alle bureaus verstrekt zullen worden aan de burgerij om de bewustwording met betrekking tot mensenhandel en mensensmokkel bij hun te vergroten.
De slogan op de poster “Human trafficking” is : “Kijk om je heen doe er wat aan”. Op de poster staat ook de tip of hulp telefoonnummer 155 van het Ministerie van Justitie en Politie, waarop een ieder mag bellen voor zaken die strikt te maken moeten hebben met mensenhandel of mensensmokkel. Op het pamflet komt de slogan in verschillende talen voor zoals in het: Engels, Frans, Spaans en Chinees. Het telefoonnummer 155 is ook op het pamflet te lezen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.