Digitalisering Afdeling Verificatie Parketwacht

Het Openbaar Ministerie Suriname zet een belangrijke stap in de moderne tijd met de volledige digitalisering van de Parketwacht, met name op de afdeling Verificatie. In een voortdurende inspanning om efficiëntie te verhogen en processen te optimaliseren, wordt er afscheid genomen van handgeschreven documenten en het bijhouden van fysieke kaarten.

Tot op heden werden cruciale gegevens handmatig vastgelegd, wat niet alleen tijdrovend was, maar ook het risico op fouten met zich meebracht. Met het nieuwe digitale systeem worden processen geoptimaliseerd, waardoor de nauwkeurigheid van gegevens verbetert en taken sneller worden afgerond.

Deze digitalisering bevordert niet alleen onze efficiëntie maar past ook binnen ons streven naar een transparante en geavanceerde juridische dienstverlening.

De Verificatie-afdeling heeft nu de mogelijkheid om belangrijke informatie elektronisch vast te leggen, wat resulteert in een geoptimaliseerde en papierloze werkomgeving. Deze verandering zorgt er niet alleen voor dat het werk sneller en beter wordt gedaan, maar het zorgt er ook voor dat er voldaan wordt aan de nieuwste regels voor het beheren van informatie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.