Dieven op heterdaad betrapt en aangehouden

De politie van het ressort Houttuin heeft in de nacht van woensdag 6 maart de  53- jarige Imro V. de 33-jarige Rakeshkumar J. en de 33-jarige Etienne F. aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal. Imro en Rakeshkumar werden op heterdaad betrapt door de surveillerende politie van Livorno op het Intervast Project aan de Martin Luther Kingweg. Imro en Rakeshkumar waren bezig  enkele meters voedingskabel van de NV EBS weg te namen.

Bij deze twee verdachten zijn drie snijwerktuigen en een ladder aangetroffen. Deze voorwerpen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Deze verdachten verklaarden, dat zij ter plaatse seks met elkaar aan het bedrijven waren en ontkenden dat zij bezig waren diefstal te plegen. Niet lang na de aanhouding van Rakeshkumar en Imro kreeg de politie van Domburg de melding, dat een verdacht voertuig gesignaleerd was in hun werk ressort. De politie van Domburg ging op onderzoek uit en trof het voertuig aan met daarin de 33-jarige Etienne F. Vermeldenswaard is dat de politie ressorten Houttuin en Domburg aangrenzende ressorten zijn. 

In het voertuig trof de politie van Domburg het rijbewijs van de 33-jarige Rakeshkumar aan, die niet lang daarvoor was aangehouden door de collega’s van Houttuin. De politie kreeg sterk het vermoeden dat Etienne de kompaan was  van Imro en Rakeshkumar en dat hij vermoedelijk op een sein wachtte om hen op te halen. Dit vanwege het feit dat het  voertuig in kwestie  eigendom is van Rakeshkumar.

Hangende het onderzoek is ook nog komen vast te staan, dat meerdere voedingskabels van de NV EBS zijn doorgesneden. Het onderzoek moet nog uitwijzen of deze drie verdachten betrokken waren bij die handelingen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. De recherche van regio Midden is belast met het verder onderzoek.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.