Dieven na achtervolging ingerekend

Drie dieven zijn op woensdag 9 december door de politie aangehouden voor het wegnemen van een gascilinder. De criminelen deden een adres in het ressort Santo Boma aan. Een van de mannen stapte uit het voertuig en nam een gascilinder weg. Buren die de handeling van de crimineel hadden gezien, schakelde de politie in.

De eigenaar die net thuis kwam merkte op dat de auto wegreed. Hij zette de achtervolging in en bleef in contact met de Centrale Meldkamer van de politie om de beweging van de daders in het verkeer door te geven. De  Meldkamer schakelde eenheden in die op surveillance waren.

Aan de Koningstraat konden  Randy E. (23), Quincy (26) en Sergio O. (30) worden aangehouden. De gascilinder is teruggevonden.  Sergio verklaarde aan de politie dat hij de gascilinder heeft weggenomen omdat hij thuis niet heeft. De verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.