Dieven maken vier accu’s buit op één avond in de zelfde straat

Benadeelden hebben op maandag 5 december aangifte gedaan van diefstal van accu’s van hun voertuigen. Deze diefstallen zijn gepleegd op twee verschillende adressen aan de Tout Li Faut Middenweg.
De eigenaar van het eerste geval merkte in de ochtend van maandag 5 december dat het deksel van de batterij bak op de vloer in de garage lag naast het voertuig. Hij ontdekte vervolgens dat de batterijen van het merk INCO, 75 ampère, waren weggenomen.
In dezelfde straat zijn op een ander adres ook twee accu’s weggenomen van een pick-up. Deze benadeelde wilde in de vroege ochtend van maandag 5 december zijn voertuig starten, maar het sloeg niet aan.
Hij ontdekte dat zijn twee accu’s van het merk YOKO, 80 ampère, waren weggenomen.
De politie van Houttuin doet een beroep op een ieder die informatie kan verschaffen over de diefstallen om deze door te spelen op de telefoonnummers 0372544 en 0372588.
Indien batterijen aan u ter verkoop, is het raadzaam naar de herkomst te vragen, en bij twijfel de politie in te schakelen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.