Dievegge aangehouden en opgesloten

De politie van het ressort Lelydorp heeft op dinsdag 23 juli de 48-jarige Joyce S. voor enkele winkeldiefstallen aangehouden.

Joyce wordt ervan verdacht op woensdag 3 juli, donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli 2019 goederen te hebben weg genomen uit een supermarkt in de Sumatraweg. De verdachte had het tot een gewoonte gemaakt om grote flessen honing, blikken aardappel chips,  grote blikken babymelk en dozen tandpasta te stelen.

Op donderdag 4 juli, nadat de supermarkt gesloten was, bekeek de supermarkt exploitant de beelden die vast gelegd waren door zijn veiligheidscamera’s. Bij die gelegenheid zag hij hoe Joyce de diefstallen pleegde. Op vrijdag 5 juli stapte Joyce de supermarkt  weer binnen om te stelen, niet wetende dat zij in de gaten werd gehouden door de winkelier. Ze nam een fles honing en een blik aardappel chips van de schappen  en stopten die vervolgens in haar tas.

Toen Joyce de winkel wilde verlaten werd zij door de winkelier staande gehouden en geconfronteerd met het feit, dat zij goederen gestolen had. Joyce moest de gestolen goederen uit haar tas halen en terug geven. De winkelier confronteerde haar ook met het feit, dat zij eerder al spullen uit zijn zaak had gestolen en dat die diefstallen waren vast gelegd op camerabeelden.

De winkelier verlangde toen van Joyce dat zij hem moest betalen voor de goederen die zij eerder weggenomen had. Deze winkeldievegge begon toen tekeer te gaan en rende op een bepaald moment hard weg. De supermarkt houder deed toen  aangifte van diefstal contra Joyce bij de politie van het bureau Lelydorp  en zij werd op dinsdag 23 juli opgespoord  aangehouden.

Bij haar voorgeleiding heeft Joyce bekend dat zij de strafbare feiten heeft gepleegd. Ze gaf verder aan dat zij samen woont met haar moeder en haar drie minderjarige kinderen en dat zij de enige kostwinner in het gezin is. Voorts dat zij  niet uitkomt met haar salaris vandaar dat zij ertoe overging om goederen uit de supermarkt te stelen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Joyce in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.