Dienstwapen politieman weggenomen

Bij een aanrijding op zondag 2 juni 2024 aan de Sitalweg tussen een auto en een bromfiets, waarbij er sprake was van materiële schade en persoonlijke ongelukken, is het dienstwapen van het slachtoffer E.S. die politieman is, (32) door onbekenden weggenomen.
De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg op zondag 2 juni 2024 omstreeks 06:20 uur v.m. melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen is bij onderzoek gebleken dat het slachtoffer E.S over de Sitalweg reed, gaande in de richting van de Paltan Tewarie weg. De 35-jarige autobestuurder R.S. reed in tegenovergestelde richting en kwam op een bepaald moment op de rijhelft van de bromfietser, met als gevolg de botsing. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en werd zijn dienstwapen bij die gelegenheid weggenomen. Met de ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide motorrijtuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.