Dienstverlening K.P.S is gegarandeerd

Het Korps Politie Suriname laat de Surinaamse gemeenschap weten dat de dienstverlening naar hun toe gegarandeerd is. De politie zal haar kerntaken en waar nodig ook haar bijzondere taken blijven uitvoeren ter bescherming van de gemeenschap.

Echter vanwege het corona virus (covid-19) is de politie genoodzaakt om haar dienstverlening naar de samenleving toe aan te passen.  In gevallen van bijvoorbeeld: diefstal, inbraak of vernieling is het goed om eerst telefonisch contact met de politie te maken om af te stemmen of het wel of niet nodig is dat u het bureau aan doet om aangifte ter zake te doen.

Aangevers of andere belang hebbende moeten er rekening mee houden dat wanneer zij een politie bureau of post aan doen zij van de plaatselijke politieambtenaren instructies zullen krijgen met betrekking tot de wijze waarop de dienstverlening van de politie naar hun toe zal geschieden.

De politie zal onverkort door gaan met haar preventieve-, repressieve – en verkeersveiligheidstaken; zoals het surveilleren, het verlenen van hulp, het opsporen van verdachten en het houden van verkeerscontroles met in achtneming van de veiligheidsmaatregelen in verband met het corona virus.

De politie organisatie verwacht de volle medewerking van de Surinaamse burgerij en alle anderen die zich bevinden binnen onze landsgrenzen.

“ Samen zijn wij sterk”.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.