Diefstal verdachte na ongeveer een jaar in de kraag gevat

Stephano J. alias “Koelieboi” is in de eerste week van oktober door leden van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV) aangehouden. Deze verdachte werd geruime tijd opgespoord door de politie. Hij is vaker opgespoord op zijn woonadres maar wist steeds uit handen van de politie te blijven.
Zijn kompaan is op 8 oktober 2019 aangehouden en is reeds veroordeeld. Die moet een gevangenisstraf van drie jaren uitzitten. Stephano en zijn kompaan hebben het afgelopen jaar in de Duisburglaan een tas met geld uit de auto van een vrouw gestolen. De aangeefster/benadeelde parkeerde haar voertuig voor de inrit van haar woning waarna zij uitstapte om haar poort open te maken. Haar tas met een geldbedrag was in het voertuig.
Stephano en zijn kompaan zagen toen hun kans schoon om de tas met geld uit de auto weg te nemen. De vrouw zag wat er gebeurde en wilde deze dieven beletten om weg te gaan met haar tas. Zij werd echter op de grond gestoten waarna de criminelen de vlucht namen. Kort na hun daad gelukte het de politie van het bureau Flora om de kompaan van Stephano aan te houden en die zit momenteel een gevangenisstraf uit van 3 jaren. Stephano is na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.