Diefstal van accu’s leidt tot aanhouden verdachte met zwarte Toyota Brevis; 73 accu’s in beslag genomen

De recherche van regio Midden heeft in een korte periode vele aangiften van diefstallen van accu’s overgedragen gekregen van ressorten en  zelfs ook aangiften moeten opnemen van benadeelden.

Het onderzoek leidde naar de 25-jarige Steven, S. die met een zwarte Toyota Brevis, vermoedelijk met andere kompanen, werk van heeft gemaakt om accu’s weg te nemen. Op dinsdag 20 maart is Steven opgespoord en aangehouden. De accu’s zijn in verschillende buurten in regio Midden weggenomen uit voertuigen.

De 57-jarige heler Paul P. is ook door de recherche aangehouden in deze zaak. Bij deze verdachte zijn er in totaal 73 accu’s, waarvan 30 grote accu’s van 50 ampére en 43 van 40 ampére aangetroffen en in beslaggenomen.

De politie vermoedt dat er meerdere verdachten in deze zaak zullen worden aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Steven en Paul ingesloten.

 

De politie roept benadeelden op zich met medeneming van de nodige bescheiden te melden bij de recherche van regio Midden ter bezichtigen van de accu’s. De recherche van regio Midden is gevestigd in het gebouw van de politie De Nieuwe Grond en is te bereiken op het telefoonnummer 582050.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.