Diefstal d.m.v. geweldpleging waarbij graafmachine onderdelen en geld zijn buit gemaakt

De politie van het ressort Jarikaba kreeg op donderdag 17 september melding van een geval van diefstal door middel van geweld gepleegd op een woonadres in de Wayamboweg in het district Saramacca.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer omstreeks negen uur in de avond in zijn woning was toen de achterdeur van de woning werd open getrapt door drie gemaskerde criminelen. Het slachtoffer, in deze een man van 61 jaar, werd mishandeld en gekneveld. Terwijl een van de criminelen in huis bleef met het slachtoffer gingen zijn kompanen naar buiten om onderdelen van een graafmachine te demonteren. Het betreft in deze een graafmachine van het merk JCB. Er zijn 2 “final drives” een startersmotor, een accu en een hydraulische pomp van de graafmachine losgemaakt en meegenomen door de criminelen. Behalve de graafmachine onderdelen hebben de criminelen ook een geldbedrag in Surinaamse dollar van het slachtoffer gestolen.

Informatie met betrekking tot deze diefstal mag doorgespeeld worden aan de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736 of 402730.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.