Dief vindt nieuwe hogedrukspuit langs de Openbare weg

De politie van het politiebureau Uitvlugt heeft in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 juni tijdens surveillance, de verdachte Etienne H. (37) aan de Leysweg staande gehouden. Op hem is aangetroffen en in beslag genomen een nieuwe hogedrukspuit. Bij ondervraging gaf hij aan het voorwerp langs de openbare weg te hebben gevonden. Op de plek waar Etienne het voorwerp zou hebben gevonden, troffen de wetsdienaren zwarte zakken met huisvuil aan.
Onderzoek wees uit dat de verdachte de politie op een dwaalspoor wilde zetten. Aangezien Etienne die een bekende is van de politie de herkomst van de hogedrukspuit niet kon verklaren, bestond het vermoeden dat het apparaat van diefstal afkomstig moest zijn.
De verdachte werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. In de vroege morgen van dinsdag 12 juni deed een eigenaar van een carwash aangifte van diefstal van een hogedrukspuit op het politiebureau Uitvlugt.
Bij het tonen van het apparaat aan de aangever, herkende hij dat als te zijn de hogedruk spuit die eerder van hem is weggenomen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd de verdachte in verzekering gesteld. De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.