Dief rent politie bureau binnen op zoek naar hulp

De politie van Latour kreeg op zondag 3 juni de melding dat ter hoogte van de Brandweer aan de Toekomstweg enkele jongens achter een man rende.
Bij aankomst op de plek werd één van de jongens met een verwonding aan zijn knie aangetroffen. Hij verklaarde dat hij samen met enkele vrienden bezig was zich te vermaken. Op een bepaald moment werd een mobiele telefoontoestel van één van de jongens door een manspersoon weg genomen. De dief koos het hazenpad achterna gezeten door de jongens. Tijdens zijn vlucht greep de verdachte op een gegeven moment naar een steen en gooide die in de richting van de jongens, waarbij hij gewond raakte aan zijn knie. De overige jongens zette de achtervolging voort.
De mobiele telefoon dief die geen uitweg meer had, rende voor hulp het politiebureau van het ressort Nieuwe Haven binnen. De jongens hielden de wetsdienaren het gebeurde voor, waarna de hulpbehoevende dief werd aangehouden en over is gedragen aan de politie van Latour.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de 39-jarige Jobe N. in verzekering gesteld.
Het gestolen toestel is op maandag 4 juni in een bosschage in de directe omgeving van het voorval terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.